dimecres, 30 de desembre del 2009

ANÀLISI D'UN ANUNCI

Analitzant un anunci

És un anunci rodat a Pamplona. Aquest anunci va destinat per a gent de qualsevol edat i sexe, resident a la Comunitat Foral de Navarra o rodalies, encara que, tota persona que vulgui, sigui de l'indret que sigui, pot fer-se'n soci/a. L'objectiu d'aquest anunci és la captació de socis per al Club Atlètico Osasuna.
L'anunci s'inicia a l'estadi de futbol i després d'introduir-se a diferents indrets de la ciutat, aquest anunci finalitza on comença, és a dir, dins de l'estadi.
La seva durada és de vint segons, és un anunci molt dinàmic i amb moltes seqüències de plans. Aquests plans són generals perquè la gent de la ciutat es senti identificada.
Quan surt el camp, és de nit i juga molt amb la llum artificial de l'estadi El Sadar. A mida que avança l'anunci travessa per diferents espais típics de la ciutat com un camí verdós proper al riu Sadar, la Plaza del Castillo, una masia del Valle de Baztan i el Paseo de Sarasate. En tots aquests espais la llum artificial desapareix per complert, ja que, estan fetes les grabacions a plena llum del dia i és només amb aquesta claror amb que s'han rodat aquestes imatges.
Al principi i al final de l'anunci, és a dir, a l'estadi els colors que més hi destaquen són el vermell i el negre per cridar l'atenció de la gent, tot i que també apareix el verd de la gespa i la llum blanca dels focus del camp.
A mida que avança l'anunci surten colors opacs, sense gaire llum excepte quan apareix el color vermell. És l'únic color que resalta per sobre dels demés.
Durant l'anunci surten persones de totes les edats, dels dos sexes i molt diferents entre ells però a tots els uneix un mateix objecte, la pilota de futbol. Uns la toquen, uns altres se la passen, uns altres la veuen passar i l'últim fa un xut a porteria.
Jo entenc que el principal objectiu d'aquest anunci és cridar l'atenció de la gent per a que es facin socis del Club Atlètico Osasuna de Pamplona.

He publicat aquesta pràctica a coed i gitic perquè no tenia clar a que assignatura l'havia de penjar. Primer ho vaig fer a gitic i ara ho he fet a coed perquè aquest tema també el vam treballar a aquesta assignatura.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada