divendres, 18 de desembre del 2009

MÉS SESSIONS SOBRE EL TERRITORI



La setmana passaada com estva previst van seguir les exposicions sobre el territori. I com moltes activitats que hem anat fent a qualsevol assignatura, a mida que avancen les actuacions, normalment va pujant el nivell.
Recordo d'aquella tarda, que hi van haver dos exposicions que hem van agradar especialment. La primera va ser sobre el territori dels sords, van utilitzar un bon volum de veu per tal de que el públic estigues pel tema, el qual va estar ben explicat i interessant. Van repartir una informació per als alumnes i professors, graciosa i que ens permetrà saber més sobre el alfabet que fan servir les persones sordes.
L'altra exposició parlava sobre les tradicions i famosos del sud del pais. Van destacar les festivitats d'Andalucia, així com uns quants personatges famosos nascuts en aquelles terres.
La meva exposiciò va sobre el territori dels discapacitats en el món de l'esport i el meu company Sergi i jo, la farem el dimarts que bé, intentant que ens surti de la millor forma possible.
Per acabar, dir que les exposicions són bastant bones si es té en compte que aquestes són les primeres que han fet els meus companys de classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada