dijous, 31 de desembre del 2009

SÍNTESI I VALORACIÓ DE LA CONFERÈNCIA DE LA WEB 2.0



Durant la setmana d'activitats extraordinàries vam fer una sèrie de visites, i una de les més interessants va ser la visita al cibernàrium de Barcelona.
Vàrem estar presents a una conferència sobre la Web 2.0, la qual va ser portada a terme per dos mestres del departament de periodisme de la Universitat Autònoma de Bellaterra. A la qual ens van explicar que és això de la web 2.0 i els seus objectius entre d'altres.

La web 2.0, és un servei que té com a objectiu que les persones puguin conèixer i iniciar-se en aquest món de les noves tecnologies i siguin capaços de utilitzar-les amb total correcció. Aques terme va ser utilitzat per a referir-se a una segona generació a l'història del desarrotllament de tecnologia Web basat en comunitats d'usuaris i una gama especial de serveis com poden ser les xarxes socials, els blogs, els wikis,etc que fomenten la col·laboració i l'intercanvi àgil i eficaç d'informació entre els usuaris d'una comunitat o xarxa social.
La Web 2.0 és també cridada Web Social per l'enfocament col·laboratiu i de construcció social d'aquesta eina.

Aquest programa, pot fer-se servir entre d'altres per la iniciació o la formació més avançada i complexa a Internet. En un món en el qual les noves tecnologies han adoptat un paper indispensable i fonamental, ens hem d'actualitzar constantment per tal de que no ens quedem enrere amb les noves tecnologies.

Per aquest simple fet, aquesta web 2.0 és veritablement molt interessant, i hem d'estar al dia, per tal de saber conviure amb eficàcia en aquest món on les noves tecnologies estan agafant un paper imprescindible a la nostra societat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada