divendres, 18 de desembre del 2009

LA BLOGOSFERA I EL GOOGLE DOCS



Fa unes setmanes a classe de GITIC el professor ens va parlar del concepte blogosfera. Aquest concepte vol dir que són uns blogs interrelacionats entre ells mateixos.
Més tard va proposar un treball en grup que consistia en això mateix, trobar informaciò sobre la blogosfera. Ens vam juntar sis companys i vam treballar en aquest tema.Vam dissenyar un índex i ens vam posar a treballar.
Ha sigut una experiència molt innovadora per a mi, ja que fa molt poc temps que utilitzo l'ordinador i he d'aprendre moltes coses, però amb ganes ho podrem aconseguir.

La classe va continuar i ems ha facilitat vocabulari informàtic. He de confessar que són paraules que no era conscient de què existien. Va parlar de Bitàcola, que és un quadern per enregistrar cada vegada que es consulti una pàgina, i tambè va parlar d'alguns conceptes més relacionats amb els blocs.
Amb el mateix grup tambè vam fer una feina amb el google docs, i consistia en crear un document compartit per tal de compartir-lo entre els integrants del grup. Cadascú quan buscava alguna cosa, feia alguna feina o volia escriure una opinió sobre la feina a fer, ho feia sense problema i tots els altres companys ho podien veure i compartir.
He de creure plenament que del que ens parla el professor és el futur, i per aquest motiu, ens hem d'aplicar amb les noves eines de la tecnologia.

Apart de fer això el que també hem començat a fer és una activitat que consisteix en un petit grup de persones doncs fer un document compartit amb google docs perquè les del grup i en Xavier poguem compartir dit document.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada