divendres, 4 de desembre del 2009

CONFERÈNCIA DEL CIBERNÀRIUM


Fa tres setmanes, durant la setmana d'activitats extraordinàries, es va celebrar al cibernàrium una conferència sobre temes diversos per fent referència als blocs i 'educació. l'Anna Pérez va portar a terme l'explicació.
Feia reflexionar pel tema de que si eduquem bé als nens per a l'utilització de les noves tecnologies, que acabaran sent més absorvidor encara en un futur. Ella pensa que no els eduquem be en aquest aspecte.
Tot i que no ho tinc molt clars tots aquests aspectes, la RSS és una eina per la qual rebem l'informació d'altres usuaris.
Va destacar també la Web 2.0 que és una nova font on es pot intercanviar informació. Aquesta web ens permet crear continguts nous i compartir-los amb més gent. Gràcies a aquesta web, internet no és només text sinó que també és multimèdia i audiovisual
La gent que escriu ho fa per ser llegit, com fa molta gent als blocs o pàgines web i per aquest motiu les eines de comunicació són compartides amb altres usuaris.
Amb els blocs es fomenta el treball en xarxa i a partir d'aquests es pot conectar amb altres blocs diferents o webs i aquests blocs s'utilitzen per a opinar, preguntar, posar música,etc...
Crec que aquest tipus de conferències són molt interessants perquè parlen de temes de molta actualitat i sobretot i el més important, perquè és el futur. Hem d'espavilar i els que anem perduts com jo, ens hem d'aplicar més, per tal d'estar al dia amb les noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada