dissabte, 5 de desembre del 2009

CONFERÈNCIA DE L'EULÀLIA BOSCH, "COM FER DE MESTRES"


La setmana d'activitats extraordinàries va començar el dilluns a les nou del matí, ja per anar adaptant-nos a les diferències d'aquesta setmana. L'Eulàlia Bosch va fer una conferència que la va titular amb el nom de "Com fer de mestres".
Va explicar de l'importància de que els mestres coneguin bé la ciutat i l'ambient de la zona on treballen, ja que d'aquesta manera podrem ensenyar-li als nens/es i respondre als seus dubtes i les seves curiositats.
El mestre ha de reflexionar i tenir en compte que la seva feina està molt relacionada amb el conjunt de tota la societat. Ella ens fa reflexionar sobre quin és el rol de l'adult com a educador dels més joves. A través dels nens/es els grans podem seguir aprenent i ampliant els nostres coneixements.
Va parlar del tema de l'art, es a dir, la pintura, el teatre, l'escultura,etc... com un eina cultural molt important, ja que l'art manté oberta les curiostitats dels nens/es.
Va arribar un punt on la conferència va deixar de ser interessant, la semana següent a la sessió de seminari vam parlar, i els companys i la professora ho van comentar. L'Imma ens ha parlat molt bé d'ella però està clar que no va tenir el seu millor dia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada