dimecres, 23 de desembre del 2009

EL PROJECTE TELEMÀTIC


Fa unes setmanes, a la classe de GITIC vàrem parlar sobre el projecte telemàtic, es a dir, l'ordinador per a comunicar-se.

Un projecte telemàtic és un treball col·laboratiu on es poden utilitzar diferents canals de comunicatió com poden ser els xats, els blocs, els correus electrònics,etc per tal de poder compartir i gestionar la informació.
Aquest treball es comença a fer seguint les indicacions que ens va tranmitint el professor
Els alumnes a través de la xarxa havien d'anar posar-se d'acord amb la informació a seleccionar. Una vegada acabada la feina, els alumnes s'han d'evaluar ells mateixos amb la nota que creien que era la correcta, i més tard es fa una avaluacio amb el professor.
La comunicació ha estat un dels aveços més importants de la tecnologia, i gràcies a aquesta, es pot accedir a moltíssma informació, practicament des de qualsevol racó del món.
Aquest fet és de gran importància per als projectes telemàtics. Dintre d'un projecte telemàtic podem accedir a l'informació que volguem, i tenim la possibititat de comunicar-nos practicament al moment, amb els altres integrants del projecte, per tal de poder compartir la informació i les seves opinions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada