diumenge, 6 de desembre del 2009

PRIMERES SESSIONS SOBRE EL TERRITORI



Fa dues setmanes van començar a fer-se les primeres exposicions sobre el territori. Aquestes activitats que anirém fent per parelles són dins les assignatures de coed i gitic. Aula nova, dos professors observant-te en tot moment mentre fas l'exposició, pocs companys a classe però tots fent valoracions sobre la teva feina, en fi, molts canvis.
El primer dia es van fer quatre exposicions sobre diferents localitats i els altres companys hem d'anar valorant el treball, amb unes fulles on hem de destacar aspectes positius i aspectes a millorar. Aquestes notes i les dels professors serviràn per a posar les notes d'aquestes exposicions.
La meva exposició la farè amb el Sergi i anirà sobre els discapacitats en el món de l'esport. Ens estem documentant i intentarem no cometre alguns petits errors que creiem nosaltres que hi pot haver a alguna d'aquestes exposicions. Penso que per ser les primeres han estat bastant bé però per això mateix penso que s'han d'anar millorant. Els nervis també et fan a vegades males passades, i a les primeres exposicions, encara amb més motiu.

Un dia l'Imma a classe, quan uns quants alumnes van marxar, va parlar de com van els blocs on anem plasmant aspectes treballats a classe i reflexions i/o opinions que ens han sorgit. Jo personalment, després d'aclarir algun aspecte amb l'Imma, estic intentant més o menys posar al dia el meu bloc, i gràcies també a que ara tinc accès a Internet a casa. Crec que aquest fet, el començar de plè en aquest món dels blocs i les noves tecnològies, els coneixements que puc adquirir a la classe de gitic, i els coneixements que hem poden aportar alguns companys, faràn que pugui aprendre més rapidament. Sincerament, tinc moltes ganes d'aprendre a utilitzar bé l'ordinador.
El bloc crec que és una bona eina o una mena de "cuadern digital" on podem millorar la nostra escriptura, i tenir publicats els continguts treballats a l'assignatura de coed, gitic i seminari. Mai havia tingut un bloc personal i penso que és atractiu ies pot treure molt de profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada