dimecres, 23 de desembre del 2009

ÚLTIMES SESSIONS SOBRE EL TERRITORI




Aquest dimarts, es a dir, l'últim dia de classe d'aquest quatrimestre, vàrem fer les últimes sseions sobre el territori.
Es van fer les tres últimes exposicions que faltaven, i una que anava sobre el poble de Gironella va ser bastant clara i ben explicada. I en aquesta ocasió al Sergi i a mí, ens va tocar sortir a fer la nostra exposició.
Sincerament, estic bastant content perquè per començar el tema hem motivava força i el més important, que el portavem preparat. Crec que va ser bastant clar, engrescador i amb bones explicacions i pensaments adients. Va sortir més o menys tot, segons el que esperavem, no estavem gàire neguitosos i el volum de veu utilitzat va ser el correcte, tot i què, quan fem alguna altre exposicio més endavant crec pot sortitr encara millor.
Vam entendre a la perfecció la feina que els professors volien que desenvolupessim, i a partir d'aquí, ens vam posar a treballar per tal de que se'ns escapessin els mínims aspectes positius possibles. Amb tot, només vull donar les gràcies pels signes d'admiració que hem rebut després de realitzar la nostra exposició, i esperar que us hagi agradat molt.
Sincerament, he de dir que no tenim que tenir llàstima per ells, i en tot cas admirar-los pel que fan, ja que ells realment són igual que nosaltres.

Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada