divendres, 4 de desembre del 2009

LA SETMANA AL SEMINARI


Aquesta setmana a les classes de seminari hem seguit amb les lectures amb veu alta. He de dir que la gent cada vegada va posant el nivell més alt, i encara que la gent que falta per llegir, aquest fet li pugui posar una mica nerviós, penso que és bo per a tots, ja que aquest fet fa que tothom segueixi estant alerta. Els lectors d'aquesta setmana s'ha notat que portava els seus textos ben preparats, cosa molt important per q quela lectura davant dels companys surti d'allò més bé.
La postura corporal, el aixecar la mirada en el moment oportú, la vocalització i el fet de no llegir massa ràpid són aspectes que hem d'acabar de pulir. Però això penso que és com tot, quan més ho practiquem, millor sortirà.
A part de la lectura, hem seguit parlant de les escoles visitades la setmana d'activitats extraordinàries i les experiències viscudes per tots. Cadascú ha dit el que més li ha cridat l'atenció i hem compartit aquestes experiències a classe.
Jo vull destacar que vaig estar a una classe de 2º de primària a l'escola Sagrada Familia i el comportament dels nens era exemplar, cosa que un mestre sempre agraeix. La nostra company de 3er de Magisteri era una noia molt agradable i la professora d'aquesta classe era molt amables i tenia molt de tacte amb els nens, la qual cosa hem va agradar molt. El fet de que reforçava positivament als alumnes quan feien alguna cosa ben feta també va ser una cosa que hem va impactar i a la vegada crec que va molt bé per als infants.
Crec que va anar molt bé escoltar les sensacions que han tingut els companys en les seves visites i entre tots anem veient aspectes diferents que ens podem trobar en l'àmbit de l'educació.
I per últim, m'agradaria apuntar que normalment al principi de les sessions de seminari i a vegades a meitat de classe o al final, surten uns temes molt interessants. Es creen debats sobre temes molt interessants sota el meu punt de vista. Qualsevol dubte d'algun company pot ser resolt en un instant amb les opinions de la professora o dels altres companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada