dimecres, 23 de desembre del 2009

ÚLTIMA SESSIÓ DE SEMINARI



Aquesta sessió de seminari ha estat una mica especial. Els alumnes vàrem portar alguna cosa per fer un pica-pica i desprès de llegir un llibre sobre el nadal molt divertit que va portar l'Imma i fer una petita valoració de com havia estat tot el seminari, ens vam disposar a menjar.
La professora va tenir un detall molt maco amb tots els alumnes del seminari i ens va regalar un llapis, una goma i una dedicatòria ben especial. També vam fer una activitat nova per a mi, un "pongo". Cada alumne va portar algun objecte que tenia a casa seva, el va embolicar i desprès d'un sorteig cada alumne va agafar el regal que li va tocar. Aquesta activitat va ser molt divertida. Més tard, van arribar els alumnes del seminari del Xavier Àvila i ens van regalar una canço inventada per tots ells i molt adequada a l'ocasió. L'última estona del seminari tots els alumnes del curs, ens vam trobar amb els alumnes i professors/es a un aula del 1er pis, per tal de seguir amb el pica-pica, aquesta vegada més multitudinari, i tot va sortir segons el previst.
Per acabar, m'agradaria dir que l'assignatura de seminari m'ha agradat molt, tot i què hem treballat de valent. Penso, que en comptes de pensar que no hem parat practicament ni un instant de treballar, ens hem de quedar amb la feina feta, que veritablement és el que ens ajudarà a crèixer en la nova professió que ens espera a tots d'aquí a uns anys.
Les sessions de seminari han estat molt distesses i hem pogut expressar en tot moment les opinions que hem tingut sobre els temes exposats. El companyerisme ha estat present entre tots els alumnes des del primer dia d'activitat, i això ha fet que jo, personalment, m'hagi sentit molt bé en tot moment.
Nomès hem queda agrair a la professora i els compayns/es, que han aconseguit un clima perfectre per a realitzar totes les activitats.

Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada