dimecres, 2 de desembre del 2009

COMPETÈNCIES I HABILITATS LLINGÜÍSTIQUES

A mitjans d'octubre vam mastegar uns textos d'uns quants autors. Les quatre habilitats lingüístiques ( parlar, escoltar, llegir i escriure ) la competència llingüística i les característiques del text/discurs. Recordo aquelles classes en las que hem tornava boig prenent apunts,que no ho faig gens bé, i sense gàire descans. Encara que no són les millors de totes, aquestes classes serveixen per poder aprendre una mica més en els nostres coniexements sobre les habiliats i competències llingüístiques.

Durant aquells dies, l'Imma també va parlar sobre els esperats resultats de la prova de nivell de català. Sinceramnet, recordo que no va quedar gàire contenta. Personalment, tot i que van haver moltes proves amb notes massa baixes, la meva tampoc va ser suficient. Vaig estar aprop del quatre i mig, i crec que amb esforç i amb la pràctica anirè millorant l'escriptura en català.

Feia bastant de temps que no estudiava aquests temes , i això com tot, si no ho practiques et serà difícil sortite'n. Encara estem a temps però ens hem d'afanyar per anar agafant experiència en la competència comunicativa, les competències llingüístiques i les característiques del text/discurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada