diumenge, 13 de desembre del 2009

ÚLTIMES RECITACIONS I DEBATS



Aquesta setmana a la sessió de COED, li va tocar el torn als companys que encara no havien recitat. Com ja vaig dir una altra vegada, el nivell va pujant a un bon ritme i les recitacions estaven ben preparades i van sortir bastant bé. La professora va quedar força contenta i ens va felicitar, i es veia que ho feia molt sincerament. Aquesta exigència i aquesta millora que hem apreciat és degut al esforç dels companys per que surtin bé les coses. La motivació i el voler millorar la feina dia a dia, fa que els resultats es reflecteixin com va passar a la sessió de COED.
Els debats també van millorant i l'Imma diu que en general, han anat força bé però jo penso que hem de fer més vegades aquest exercici, i amb molta preparació per anar millorant aquest treball de grup.
Per acabar, dir que crec que mica en mica anem millorant i agafant confiança per tal d'anar realitzant les nostres tasques satisfactoriament. I això va quedar palès, quan van acabar les últims recitacions i els últims debats, l'Imma ens va dir que aquestes actuacions individuals i en grup van pujant de nivell, i que la hem sorprès positivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada